Najbolje akcije nađite u našoj aplikaciji.
Instaliraj

 

ZOOT vam pristaje

Mi smo modni e-shop iz Češke koji s ljubavlju i stilom odijeva svoje kupce od 2010. Trenutno poslujemo u 14 zemalja diljem Europe: Njemačka, Italija, Španjolska, Slovenija... pa, možda bi bilo lakše nabrojati gdje (za sada) nismo :)
Od malog ureda u središtu Praga s jednom IKEA policom, s godinama smo prerasli u ogromno profesionalno skladište (na periferiji Praga - uistinu više nismo mogli stati u centar) s 1.000.000+ artikala na zalihama od 300+ svjetskih brendova, za koje jamčimo originalnost svakim komadom.

ZOOT bez rizika

zoot-brez-tveganija

Radost ne čeka, a ono što vam može pristajati danas, ne odgađajte za sutra. To pratimo (ne samo) u našem skladištu, zbog čega vašu narudžbu pripremimo na dan kada je kreirate. Sve što trebate učiniti je sjesti, odabrati svoju novu odjeću (čak i na mobitelu u našoj praktičnoj aplikaciji ZOOT) i pričekati da pozvoni poštar. Pa ako se slučajno ne zaljubite (u odjeću, ne u poštara), imate punih 30 dana da nam je vratite.

ZOOT iz "srca" 

zoot-iz-srca

S godinama se naša ljubav prema modi počela materijalizirati u vlastitim brendovima, kolekcijama i projektima. U ZOOT-u ćete pronaći i komade koje smo dizajnirali (i naravno također nosili) izravno mi - ZOOT-ovci. Primjerice, kvalitetan basic ZOOT.lab ili ručno izrađene cipele prema najnovijim OJJU trendovima.

Što vas očekuje u ZOOT-u?

zoot-aplikacija

  • Mobilna aplikacija koja vam omogućuje da imate najbolje ponude i svu kupovinu u svom džepu.
  • Narudžbe šaljemo isti dan kada naručite.
  • 30 dana za povrat nezadovoljavajućih komada.
  • 300+ brendova u kojima svatko može pronaći omiljenog.
  • Više od 1.000.000+ artikala na skladištu spremnih za isporuku izravno vama.
  • I puno drugih akcija i pogodnosti koje je bolje doživjeti iz prve ruke nego samo čitati o njima - ZOOT će vam baš pristajati!
Na vrh