Najbolje akcije nađite u našoj aplikaciji.
Instaliraj
Pokloni unaprijed i bez brige! Ukoliko vam ne odgovara, robu možete vratiti do 15.01.2024.

Opcije dostave

GLS – dostava na željenu adresu (5.00 €; 39 Kn), po pouzeću (1.00 €; 8 Kn) Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.

- dostava izravno u vaše ruke kod kuće ili na poslu- za narudžbe primljene do 14:00 sati standardno vrijeme dostave pošiljke je 3 radna dana
- informacije o datumu dostave putem e-pošte ili SMS-om
- 3 pokušaja dostave paketa
- pouzećem, pri preuzimanju pošiljke poštanskom kuriru moguće je platiti gotovinom ili karticom
- pošiljka se može ostaviti u najbližem PaketShopu
* U slučaju dostave na hrvatske otoke, vrijeme potrebno za dostavu može se produljiti.

Pošiljku možete pratiti ili mijenjati termin putem linka na webu GLS-a.

Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.

 

Overseas Express - mjesto isporuke (€4.50; 35 Kn), po pouzeću (1.00 €; 8 Kn) Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.
 
- pouzećem, pri preuzimanju pošiljke moguće je platiti gotovinom ili karticom
- za narudžbe primljene do 14:00 sati standardno vrijeme dostave pošiljke je 3 radna dana
- dostava i na hrvatske otoke OVERSEAS EXPRESS

Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.

 

 

Overseas Express – dostava na željenu adresu (€4.50; 37 Kn), po pouzeću (1.00 €; 8 Kn) Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.

Za narudžbe primljene do 14:00 sati standardno vrijeme dostave pošiljke je 3 radna dana.O vremenu isporuke Overseas Express će vas obavijestiti na dan dostave. Ukoliko vam vrijeme ne odgovara, dostava se može dogovoriti za neki drugi dan. Pošiljku možete pohraniti u inozemnu poslovnicu, gdje će Vas čekati 5 radnih dana. Paket možete pratiti na ovom linku https://my.overseas.hr/track-and-trace.

Za narudžbe iznad 90 € standardna dostava je besplatna.

U slučaju bilo kakvih pitanja spremni smo Vam pomoći radnim danom od 8 do 17 sati na našoj info

liniji +385 15517716 ili na e-mailu: info@zoot.hr. Na raspolaganju smo na hrvatskom jeziku

 

 

 

Opcije plaćanja

Plaćanje kreditnom karticom

Za plaćanje kreditnom karticom bit ćete preusmjereni na sigurni i provjereni PayU pristupnik za plaćanje. Nakon uspješno izvršene uplate, primit ćete potvrdu uplate.

 

Plaćanje pouzećem/pri preuzimanju

Iznos plaćate u gotovini prilikom preuzimanja paketa od dostavne službe.

 

Plaćanje bankovnim prijenosom

Svoju narudžbu možete jednostavno platiti bankovnim prijenosom.

 

Reklamacija

Trebate reklamirati robu?

Jamstveni rok je zakonom određenih 24 mjeseci, kod naše robe služi porezni dokument (račun) ujedno kao jamstveni list. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama, kao i ona nastala uslijed uobičajenog trošenja, nije osigurana jamstvom. Kupac je dužan reklamirati proizvod odmah nakon nastanka oštećenja. Reklamaciju ćemo prosuđivati ​​u skladu s uputama od strane proizvođača robe ili od strane njegovog zastupnika. Maksimalni rok za rješavanje reklamacije je zakonom određenih 30 dana, ali trudimo se sve maksimalno ubrzati.

Kako postupati kod reklamacije:

1. Ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći kod narudžbe ili ga preuzmite ovdje i dodajte u paket zajedno s robom.

2. Paket pošaljite na adresu:

DPD C/O Frogman s.r.o. / 4116C

Slatinska 7

10360 Zagreb-Sesvete

Croatia

 

3. Troškove prijevoza robe od kupca snosi uvijek kupac, kao i organizaciju slanja paketa.

4. Ako se odlučite za slanje paketa putem DPD, GLS, OverseaExpress, organizaciju prikupljanja, plaćanja i dostave možete obaviti putem njihovih webstranica. Ako se odlučite za slanje putem Hrvatske pošte, savjetujemo da paket šaljete "Preporučeno s vrijednosti paketa" (paket nemojte slati "s otkupninom" jer isti neće biti preuzet).

5. Potvrdu o poslanom paketu na kojoj je vidljiva adresa primaoca i plaćeni iznos sačuvajte. Prema napisanom roku za rješavanje reklamacije, o istom ćete biti obavješteni putem emaila. U slučaju prizanavanja reklamacije, potvrdu i IBAN pošaljite na email info@zoot.hr kako bi Vam se nadoknadili troškovi slanja. 

 

Zamjena robe

Ako Vam ne odgovara veličina i želite robu zamijeniti, možete nam je vratiti i mi ćemo Vam poslati drugu veličinu, ukoliko je još uvijek na skladištu.

Kako postupati kod zamjene:

1. Na našoj web stranici provjerite je li veličina robe koju želite zamijeniti na stanju.

2. U slučaju zamjene roba ne smije pokazivati ​​znakove istrošenosti, mora biti u originalnoj ambalaži sa svim originalnim etiketama.

3. Ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći kod narudžbe ili ga preuzmite ovdje i dodajte u paket zajedno s robom.

4. Paket pošaljite na adresu:

Adresa:

 

DPD C/O Frogman s.r.o. / 4116C

Slatinska 7

10360 Zagreb-Sesvete

Croatia

 

5. Pošiljku pošaljite u roku od 30 dana od primitka robe.

6. Troškove prijevoza robe od kupca snosi uvijek kupac, kao i organizaciju slanja paketa.

7. Ako se odlučite za slanje paketa putem DPD, GLS, OverseaExpress, organizaciju prikupljanja, plaćanja i dostave možete obaviti putem njihovih webstranica. Ako se odlučite za slanje putem Hrvatske pošte, savjetujemo da paket šaljete "Preporučeno s vrijednosti paketa" (paket nemojte slati "s otkupninom" jer isti neće biti preuzet).  

 

Povrat robe

Svu robu kupljenu od 22. 11. do 15. 1. 2024. možete vratiti tako da ne morate brinuti ako ne pronađete odgovarajući poklon ili veličinu.

Ako Vam roba koju ste kupili ne odgovara, možete je vratiti i mi ćemo Vam vratiti novac. U slučaju vraćanja cijele narudžbe, vratit ćemo Vam i iznos plaćene poštarine ukoliko ste je kod izvorne narudžbe platili. Rok za povrat smo prodlužili na 30 dana. Imate tako dovoljno vremena isprobati odjeću i modne dodatke i donijeti konačnu odluku. Vraćenu robu obradit ćemo u najkraćem mogućem roku, ali najkasnije do 14 dana od primitka paketa.

Kako postupati kod povrata robe:

1. U slučaju povrata roba ne smije pokazivati ​​znakove istrošenosti, mora biti u originalnoj ambalaži sa svim originalnim etiketama.

2. Ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći kod narudžbe ili ga preuzmite ovdje i dodajte u paket zajedno s robom.

3. Paket pošaljite na adresu:

 

DPD C/O Frogman s.r.o. / 4116C

Slatinska 7

10360 Zagreb-Sesvete

Croatia

 

4. Pošiljku pošaljite u roku od 30 dana od primitka robe.

5. Troškove prijevoza robe od kupca snosi uvijek kupac, kao i organizaciju slanja paketa.

6. Ako se odlučite za slanje paketa putem DPD, GLS, OverseaExpress, organizaciju prikupljanja, plaćanja i dostave možete obaviti putem njihovih webstranica. Ako se odlučite za slanje putem Hrvatske pošte, savjetujemo da paket šaljete "Preporučeno s vrijednosti paketa" (paket nemojte slati "s otkupninom" jer isti neće biti preuzet).

 

Kontakt

Podaci za fakturaciju:

Digital People, a.s.
Rozkošného 1058/3
150 00 Praha 5 - Smíchov

Republika Češka
MB: 28197071

OIB: HR01965989603

HR ( HRK )
DIGITAL PEOPLE AS
PRIVREDNA BANKA ZAGREB
IBAN: HR53 2340 0091 1700 1540 9
SWIFT kod: PBZGHR2X

E-mail: info@zoot.hr
Telefon: +385 15517716

Naša služba za korisnike Vam je na usluzi radnim danom od 9 do 17 sati. Na raspolaganju smo na hrvatskom jeziku.

Na vrh